Ümitler Avrupa JUDO Şampiyonası
Ümitler Avrupa Şampiyonası başladı. İlk gün Bayanlarda; 40,44 ve 48, Erkeklerde ise; 50,55 ve 60 kg.larda müsabakalar yapılırken Sporcumuz Nazlıcan KILIÇ Bronz Madalya kazandı.
Ümitler Avrupa Şampiyonası başladı. İlk gün Bayanlarda; 40,44 ve 48, Erkeklerde ise; 50,55 ve 60 kg.larda müsabakalar yapılırken Sporcumuz Nazlıcan KILIÇ Bronz Madalya kazandı.
Malta’da yapılan olan “Ümitler Avrupa JUDO Şampiyonası”nın ilk günü sona ererken,
İlk turu bay geçtikten sonra ikinci turda Fransız rakibini safdışı bırakan Nazlıcan, üçüncü turda İtalyan rakibine yenilince repesaj maçlarına kaldı.
Burada üçüncülük maçı yapan milli sporcu, Belçika’lı rakibi Evi Vermandere’yi yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.
Malta 'da devam eden Ümitler Avrupa Şampiyonasının ikinci günü geride kalırken, Erkeklerde: 66 kg. da Murat Bektaş Bronz Madalya, Bayanlarda ise;57 Kg.da Kevser Çevik Gümüş Madalya yine aynı kg.da Selin Gül Bronz Madalya kazandı.
Müsabakaların ikinci gününde bayanlarda; 52,57 ve 63 kg., Erkeklerde ise 66 ve 73 kg.larda müsabakalar yapıldı.
24-26 Haziran 2011 tarihleri arasında Malta 'da düzenlenen Ümitler Avrupa Şampiyonası Sona Erdi.

Şampiyonada Millilerimiz 1, Gümüş, 3 Bronz Madalya ve 2 Beşincilik elde ettiler.

Millilerimizde Gümüş Madalya 'yı 57 kg.da Kevser Çevik kazanırken Bronz Madalyaları Erkeklerde; Murat Bektaş, Bayanlarda ise Selin Gül ve Nazlıcan Kılıç kazandılar.

Şampiyonada ayrıca Kübra Kara ve Fatma Gülsoy sıkletlerinde 5.lik elde ettiler.
Kafilemiz 27 Haziran 2011 tarihinde Türkiye 'ye dönüyor
Tüm Sonuçlar için tıklayınız !...
Çok Okunanlar