Şampiyon Kocaeli
Final Müsabakalarının sonunda JUDO Spor Toto Erkekler Süper Ligi Şampiyonu Kocaeli Belediye Kağıtspor Kulübü oldu.
22 Aralık 2011 tarihinde Denizli 'de başlayan ve 3. günü sona eren Final Müsabakalarının sonunda JUDO Spor Toto Erkekler Süper Ligi Şampiyonu Kocaeli Belediye Kağıtspor Kulübü oldu.

Müsabakaların 3 üncü günü büyük bir çekişmeye sahne oldu, Kocaeli Belediye Kağıtspor, Galatasaray ve İstanbul Bahçelievler Belediye Spor Kulübü arasında yaşanan mücadele sonunda gülen taraf Kocaeli Belediye Kağıtspor oldu. Kocaeli Belediye Kağıtspor 60 puan ve 86 averajla Şampiyon olurken, 56 puana sahip iki kulüpten averajı daha iyi olan Galatasaray (82 averaj) İstanbul Bahçelievler Belediye Spor Kulübü 'nün önünde 2. sırada yer aldı. Bahçelievler Belediye ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ise 3. lüğü paylaşmış oldular.

Ayrıca; Spor Toto Süper Lig Müsabakaları sonunda en iyi antrenör Kocaeli Belediye Kağıt Spor Antrenörü Salim ABANOZ, En Teknik Sporcu ise yine Kocaeli Belediye Kağıt Spor Sporcusu Hasan VANLIOĞLU seçildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcusu Feyyaz YAZICI ise yılın En Centilmen Sporcusu seçildi.

Vali Recep Yazıcıoğlu spor salonunda saat 10:00 başlayan müsabakaları izlemeye Denizli Milletvekili Sn. Nihat ZEYBEKCİ geldi. Milletvekilimize Başkanımız Sn. Fatih UYSAL ve Asbaşkanımız Emniyet Müdürü Sn. Ercan SELÇUK birer teşekkür plaketi verdiler.


Ayrıca; Federasyon Başkanımız Sn. Fatih UYSAL, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sn. Ahmet İBANOĞLU, İl Temsilcisi Sn. Kamil Yaşar GÜLEÇ ve Denizli Belediye Spor Kulübü Başkanı Sn. Tanju BEKTAŞ 'a müsabakalara ve judoya katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verdi.

Spor Toto Erkekler Süper Ligi Puan Durumu için tıklayınız !...
Tüm Fotoğraflar için tıklayınız !...
Çok Okunanlar