Motor Sporlarında büyük atak

Yamaha R6 Dunlop Cup Türkiye Motosiklet Federasyonu açıklaması. Türkiye Motosiklet Federasyonu 2011 yılında 6´sı Almanya, biri Hollanda ve biri de Avusturya´da olmak üzere toplam 8 ayak üzerinden gerçekleştirilecek olan Yamaha R6 Dunlop Cup yarışlarına göndermek üzere iki yarışçı seçecektir.

Motor Sporlarında büyük atak
A+ A-

MOTOR SPORLARINA YENİ İMAJ

Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, motor sporlarını yeni bir imaj kazandırmak istediklerini ve bunun için Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu´nun tecrübesinden faydalanacaklarını söyledi.

 
Yamaha R6 Dunlop Cup Türkiye Motosiklet Federasyonu açıklaması
 
          Türkiye Motosiklet  Federasyonu 2011 yılında 6'sı Almanya, biri Hollanda ve biri de Avusturya'da olmak üzere toplam 8 ayak üzerinden gerçekleştirilecek olan Yamaha R6 Dunlop Cup yarışlarına göndermek üzere iki yarışçı seçecektir. Bu yarışçıları belirlemek için 7 Ocak 2011 Cuma günü 09:00-16:00 arasında İstanbul Park'da Dünya Şampiyonumuz Kenan Sofuoğlu'nun bizzat seçim yapacağı seçmelere tüm yarışçılarımız davetlidir.
TMF'nin bu kupa çerçevesinde destekleyeceği yarışçılardan biri olmak istiyorsanız, ekteki ön kayıt formunu doldurup info@tmf.org.tr  ve sultan@tmf.org.tr .adreslerine göndermeniz ve aşağıda detayları belirtilen motosiklet ve ekipmanlarınızla, belirtilen gün ve saatte İstanbul Park'da hazır olmanız gerekmektedir. Seçmelerin nasıl yapılacağı cuma günü katılımcı sayısına göre Kenan Sofuoğlu tarafından belirlenecektir. 

          Kullanılacak motosiklet ve ekipmanlar: Tamamen standart halde 600 cc.'lik motorunuz, Türkiye Pist Şampiyonası kural kitabında belirtilen standartlardaki kask, tulum, eldiven ve botlarınızla seçmelere gelmeniz gerekmektedir. Motosikletin üzerinde amortisör, disk, egzoz (tüp olarak bile), fren elciği, fren hortumu, fren maneti, direksiyon amortisörü ve aklınıza gelebilecek hiçbir modifiye kullanılamayacaktır. Motosiklet tamamen standart olacaktır. Örnek olarak vitrinden alınan 600 cc.'lik motora sadece ve sadece yarış grenajları takılabilir. Bunun dışındaki en ufak modifikasyon ve size avantaj sağlayacak aksesuar, seçmelere katılmanıza engel olacaktır. En iyi iki yarışçı belirlendikten sonra ilk 2 motosiklet tamamen incelenecek ve eğer modifikasyon tespit edilmesi halinde bir sonraki yarışçı R6 Cup için seçilecektir. Türkiye Pist Şampiyonası yönetmeliklerinde belirtilen türlerdeki lastikleri kullanabilirsiniz.

Katılacak yarışçılara şimdiden başarılar dileriz.
İletişim:
TMF İstanbul Ofisi: 0212 232 40 06              
M. Ali Ulusan: 0541 312 34 06                   
Sultan Uyar : 0533 332 61 31