Kağıthane, Şaban Yılmaz´ın

İstanbul Kağıthane Hasbahçe Güreş Sahası´nda ŞABAN YILMAZ baş pehlivan.

Kağıthane, Şaban Yılmaz´ın
A+ A-

KAĞITHANE'DE BAŞ PEHLİVAN ŞABAN YILMAZ OLDU

 

KAĞITHANE'DE BAŞ PEHLİVAN ŞABAN YILMAZ OLDU
YUSUF YOLDAŞ SEKİZ KEZ ÜSTÜSTE AĞA OLDU..

İstanbul Kağıthane Hasbahçe Güreş Sahası'nda gerçekleşen müsabakalar sabah saatlerinde minik güreşçilerin müsabakaları ile başladı daha sonra deste, küçük orta, büyük orta, başaltı ve baş pehlivanlık maçları yapıldı. Kırkpınar'dan önceki son ciddi prova olarak değerlendirilen Kağıthane Yağlı Güreşleri'ne bu yıl 20 başpehlivan olmak üzere 210 güreşçi katıldı
Kalabalık bir seyirci topluluğu önünde gerçekleşen müsabakalara ayrıca Eski Güreş federasyonu başkanı ve Milletvekili Dr. Osman Aşkın BAK, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ,TGF Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Yaşar KALE,Sadettin SARAN, TGF başkan YRD.Kadir HABERDAR,Grekoromen Güreş A Milli Takım Teknik direktörü;Salih BORA,Eski başpehlivanlardan Sabri ACAR’da katıldı.

Şaban YILMAZ, Recep KARA, Şaban DONAT, Ahmet TAŞÇI,Osman AYNUR, Fikret ERSOY ,Abdullah GÜNGÖR, Serhat GÖKMEN, Ahmet YAVUZ, Sezgin YÜKSEL, Reşat GÜNGÖR, Mahmut KAVAKÇI, Güngör EKİN’in katıldığı başpehlivanlık güreşleri sonucunda ŞABAN YILMAZ birinci.ŞÜKRÜ KAZAN İKİNCİ, RECEP KARA ve OSMAN AYNUR ise üçüçncü oldu.