Grand Prix, 4 yıl Samsun´da
Judo Grand Prix, 4 yıl Samsun'da
IJF Başkanı Mr. Marius L. Vizer, 2013-2016 yıllarında Türkiye ‘de yapılması planlanan GRAND PRIX müsabakaları için Türkiye ‘ye geldi.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, IJF Başkanı Mr. Marius L. Vizer, Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal, Asbaşkan Ercan Selçuk, Genel Sekreter Orhan Atasoy ve Uluslar arası Danışman Metin Özkan'ı makamında kabul etti.
GRAND PRIX ‘in 2013 yılından itibaren 4 yıllığına Türkiye ‘de 'Spor Kenti Samsun’ da yapılacağının bilgisini aktardılar. Ziyarette Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ‘da hazır bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve IJF Başkanı Mr. Marius L. Vizer, Judo sporu ve Türk Judosunun olimpiyatlardaki durumu hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Vizer'a ziyaret sonunda Bakan Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığının anısına plaket takdim etti.
Daha sonra IJF Başkanı Judo Federasyonunu ziyaret etti. Ziyarette IJF Başkanı ve Federasyon Başkanı Fatih Uysal, Olimpiyatlar açısından çok önemli puan maçlarından biri olan Grand Prix müsabakaları 2013 yılından itibaren 4 yıllığına Samsun ‘da yapılmasıyla ilgili Protokolü imzaladılar.
Çok Okunanlar