2016 için ilk adım atıldı

IJF Spor Direktörü Daniel Lascau Türkiye ´de. Judo Federasyonu´nda 2016 Olimpiyatları için ilk adım atıldı. İlk adım olarak Judo Federasyonu Mart ayında Samsun ´ IJF Spor Direktörü Daniel Lascau ile anlaştı

2016 için ilk adım atıldı
A+ A-

2016 için ilk adım atıldı
 
IJF Spor Direktörü Daniel Lascau Türkiye ‘de. Judo Federasyonu'nda 2016 Olimpiyatları için ilk adım atıldı. İlk adım olarak Judo Federasyonu Mart ayında Samsun ‘ IJF Spor Direktörü Daniel Lascau ile anlaştı.
Daniel Lascau 2012 Olimpiyatları öncesinde 10 aylığına İngiltere Judo Federasyonu ile anlaşmış bu 10 aylık çalışma dönemi sonunda İngiltere olimpiyatlardan iki madalya ile ayrılmıştı.
Daniel Lascau Ayrıca; Samsun ‘da yapılacak olan GRAND PRIX ‘in IJF Direktörü olarak görev yapacak.
Daniel Lascau ile yapılan anlaşmaya göre 2013 yılında Türkiye ‘ye 2 kez onikişer günlüğüne; Antrenör Gelişim Semineri vermek, 4 kez yedişer günlüğüne;  Antrenör, Ümit ve Gençler için bölgesel çalışmalar yapmak üzere, 2 kez yine yedişer günlüğüne; Video Analizleri yapmak üzere gelecektir. Ayrıca; Dainel Lascau kendi yazdığı Sporcu Takip Gelişim Kitabını da getirecektir.
Daniel Lascau bu ziyaretlerinden ilki için İzmir ‘e geliyor, Lascau: İzmir ‘de 17-19 Ocak 2013 Milli Takım Antrenörlerine Seminer verecek olup, bu tarihlerde Milli Takım Antrenör ve Teknik Kurul Üyeleriyle Federasyonumuzun öncelik ve amaçları, faaliyet programımız, antrenör durumu (eğitim, judo seviyesi ve coğrafi konum), milli takımlar (genç, büyük, ümit) bilgi paylaşımı ve çalışmalar yapacak. Ayrıca IJF ‘nin yeni kuralları hakkında bilgi verecek.  Seminerin sonunda ise Judo Antrenör Kitabı ve Video analizleri yapılacak